Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 20 apr 2016 / 13:35 uur

Gordon: Geen verschil tussen SBS6 en Omroep MAX

Gordon vindt dat SBS6 en Omroep MAX net zo goed kunnen fuseren. De RTL 4-ster zegt geen verschil meer te zien tussen de programmering van de ouderenomroep en die van zijn commerciële concurrent.

Jaren 70

De Vreemde Eend is echt jarenzeventigtelevisie. Dat vind ik niet echt slim van ze. Dan ook nog die rijdende rechter nemen en nu hoorde ik dat ook Lucille Werner met Lingo terugkomt. Dan denk ik ja, is het nu SBS6 of Omroep MAX? Ze kunnen wel fuseren”, zei de RTL-presentator woensdag in Goeiemorgen Lex op 100% NL.

Wel gunt de It Takes 2-presentator zijn concurrenten bij SBS6 betere kijkcijfers. „Die mensen werken allemaal heel hard. Dan denk ik: die kijkcijfers kunnen toch wel wat eerlijker verdeeld worden? RTL heeft al zoveel.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gordon: Geen verschil tussen SBS6 en Omroep MAX
Sluiten