Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 15 apr 2016 / 18:44 uur

Ex-Sugababe reageert hilarisch op Instagramhaters

Kennen jullie de Sugababes nog? Dan komt zangeres Mutya Buena je vast ook bekend voor. De zangeres is nog steeds flink actief op Instagram en plaatst daar de ene na de andere foto waarop haar tatoeages te zien zijn. Het commentaar op haar foto’s is de 30-jarige zangeres helemaal klaar mee.

De zangeres begon donderdag haar tirade tegen haar haters op Instagram. Ze plaatste een hilarische foto met aanwijzingen waar de haters hun ongezouten mening het beste kunnen opbergen.

https://www.instagram.com/p/BEMNrWenM8s/

Vervolgens plaatste de ex-Sugababe een sexy foto van haar getatoeëerde lijf in bikini, met het bijschrift: ,,Ik hou van mijn leven, mijn omgeving, mijn familie en mijn vrienden, dus het interesseert me niet. En omdat het me niet boeit, blijf ik foto’s plaatsen, gewoonweg om de mensen die mij haten te irriteren. Blijf kijken. Ik ga door met tatoeages. Het is mijn lichaam, niet het jouwe.”

https://www.instagram.com/p/BENdELYnM9k/

De foto wordt overspoeld met positieve reacties van fans, dus om negatieve reacties hoeft Mutya zich voorlopig geen zorgen meer te maken. ,,Je ziet er fantastisch uit” en ,,Fuck de haters” zijn slechts enkele van de tientalen lieve reacties die Mutya heeft ontvangen. Om er toch nog een schepje bovenop te doen plaatste Mutya vrijdagmiddag nog een gespiegelde foto in bikini met de hashtag #fuckyou als onderschrift. Lijkt ons meer dan duidelijk.

https://www.instagram.com/p/BEOFpk0nM4F/

Mutya Buena was één van de officiële leden van the Sugababes, die in 1998 werd opgericht. In 2005 verliet ze de groep en ging voor een solocarrière. Haar debuutalbum Real Girl werd in 2007 uitgebracht. Na een tijdje ging Mutya weer aan de slag met de oudste leden van the Sugababes, Keisha en Siobhan, onder de naam MKS. In 2013 brachten zij het album Back in Business uit. Daarna hebben we op zanggebied weinig meer van Mutya vernomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ex-Sugababe reageert hilarisch op Instagramhaters
Sluiten