Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 13 apr 2016 / 14:25 uur

Dolgelukkige André Hazes jr. zet echo baby online

André Hazes jr. heeft zijn fans bedankt voor de positieve reacties op de aankondiging van zijn aanstaande ouderschap eerder deze week. Op Instagram plaatste de zanger bij het bericht een kiekje van de echo van zijn aanstaande zoon of dochter.

Gelukkig

,,Ik wil iedereen bedanken voor de positieve reacties op het bekendmaken dat wij vader en moeder mogen worden", zo schrijft de 22-jarige artiest. ,,We zijn heel gelukkig dat alles goed gaat met die kleine en ook met alle lieve berichtjes van jullie. Wij genieten nu nog meer van onze vakantie."

De moeder van het kindje is Monique Westenberg, de 38-jarige vriendin van Hazes jr.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dolgelukkige André Hazes jr. zet echo baby online
Sluiten