Metro
Metro Entertainment 26 apr 2016 / 13:43 uur

Deze sterren deelden het bed met elkaar

De Volendamse zangeres Anny Schilder heeft bekend ooit het bed te hebben gedeeld met niemand minder dan voetbalanalist René van der Gijp. In een interview met het blad 100% NL Magazine liet ze zich ontvallen dat ze het ‘met een borrel op’ erg leuk met elkaar hadden.

Je kunt (en wilt!) je er misschien niets bij voorstellen, maar ook de volgende sterren deelden eens het bed met elkaar!

Patty Brard & Ron Brandsteder

Showmaster en ‘vader van’ Ron Brandsteder was van juli 1979 tot juni 1980 getrouwd met Patty Brard, toen nog vooral zangeres in plaats van showbizzorakel. Toen Patty onlangs voor de vierde keer in het huwelijksbootje stapte, zei ze over de tijd met Ron: „We waren jong en onbezonnen, dachten onze stroeve relatie een boost te kunnen geven door te trouwen. Kort voor de plechtigheid dacht ik ‘hoe kan ik hier in godsnaam aan ontsnappen’. Logisch dat het naderhand stukliep.”

Hans Klok & Gerard Joling

Een hoop dingen die illusionist Hans Klok doet, zijn niet waar, maar de blondgelokte goochelaar is toch echt met glitterkoning Gerard Joling naar bed geweest. Zo’n tien keer om precies te zijn. Hans biechtte dat op tijdens het tv-programma Ranking the Stars met Paul de Leeuw.

Loretta Schrijver & Jeroen Pauw

Koffietijd vs Pauw: ooit bleken de presentatoren van beide programma’s een match made in heaven. Toen zowel Loretta en Jeroen nog piepjong waren, presenteerden ze samen het RTL Nieuws en daar sloeg de vlam in de pan. Lang duurde de relatie overigens niet. Pauw had vervolgens nog relaties met onder andere Manuela Kemp en Dapnhe Bunskoek.

Angela Groothuizen & Peter-Jan Rens

Jawel, het is maar moeilijk terug te vinden in de online archieven van het internet, maar Angela Groothuizen en Peter-Jan Rens waren toch echt ooit een liefdeskoppel. Twee jaar maar liefst. In 1990 maakte de Dolly Dot het uit met ‘meneer Kaktus’.

Yolanthe & Jan Smit

Je kunt het je nu bijna niet meer voorstellen, maar glamourvrouw Yolanthe had ooit een relatie met volkszanger Jan Smit. De twee woonden zelfs samen in een groot huis in Volendam, alwaar Yo zelfs een huisje voor haar moeder kocht. Het geluk duurde niet heel lang, en na een ruzie vertrok Yolanthe uit de villa. Volgens de moeder van Jan trouwens met een koffer vol spullen die niet van haar waren. Zo liet ze weten in een interview met Shownieuws. Voor Jan had Yo overigens ook een korte relatie met Baas B.

Josje & Gert Verhulst

Inmiddels is het de zoon van Gert Verhulst die het heeft aangelegd met een K3-zangeres, maar vroeger lustte zijn vader er wel pap van. Eerst had de Studio 100-baas een relatie met de roodharige Karen en in 2012 met onze Nederlandse Josje. Josje zelf had daarna weer een relatie met Johnny de Mol.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze sterren deelden het bed met elkaar
Sluiten