Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 8 apr 2016 / 14:45 uur

Bo-Saris emotioneel ingestort

Zanger Bo-Saris, vroeger bekend als Boris, is emotioneel ingestort na het zien van de uitzending van RTL Boulevard donderdagavond. ‘Dat iemand ons zo willens en wetens tegenover de hele wereld kapot wil maken is voor ons onbegrijpelijk’, laat Boris Titulaer in een persbericht weten. ‘Het is onbeschrijflijk wat dit nieuws met mij en mijn gezin doet’.

Failliet

In Boulevard werd de 36-jarige Venlonaar ervan beschuldigd jarenlang geld van optredens te hebben weggesluisd naar geheime rekeningen. Het bedrijf van Boris, Bo Rush, werd vorige week failliiet verklaard, maar volgens verschillende bronnen in RTL Boulevard heeft Titulaer veel geld van optredens achterover gedrukt.

Schandalig

Een van de mensen die in Boulevard aan het woord kwam is Leon Taihuttu, die bij Bo-Saris in de band heeft gespeeld. Volgens hem werd de band al tijden niet meer betaald en is dat de schuld van Titulaer. „Dit noem ik gewoon criminele praktijken, geld oversluizen", zegt de muzikant. „Ik vind het schandalig dat je zo met je mensen omgaat, die echt hard voor je werken.”

Zakenman Wim Noorman zegt 9 ton in de carrière van de Idols-winnaar te hebben gestoken en zag daar naar eigen zeggen geen cent van terug. Noorman vindt dat hij besodemieterd is: „Ik heb acht jaar lang zijn salaris betaald. Ik heb hem aan alle kanten ondersteund. Ik deed het niet voor het geld, ik geloofde in hem. Daarom doet nu allemaal zo veel pijn.”

Vuur

„In de laatste anderhalf jaar van mijn samenwerking met dhr. Noorman heb ik tot op de laatste dag aan al mijn verplichtingen voldaan", reageert Titulaer op de aantijgingen. „Ik ben voor het bedrijf door het vuur gegaan en heb daarbij zelfs het onmogelijke mogelijk gemaakt. Samen met mijn bandleden heb ik gestreden tot het bittere eind. Bandleden waarmee ik tot op de dag van vandaag een goed relatie heb en nog steeds optreed."

Hij vervolgt: „Dat iemand ons zo willens en wetens tegenover de hele wereld kapot wil maken is voor ons onbegrijpelijk. Dit soort smaad is voor mij niet te verkroppen. Ik voel mij nu dan ook gedwongen om stappen te ondernemen richting dhr. Noorman en Taihuttu zodat zij nooit meer iemand de schade kunnen aanrichten zoals zij die mij, mijn gezin en bandleden hebben aangedaan."

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Bo-Saris emotioneel ingestort
Sluiten