Sam ten Hove
Sam ten Hove Entertainment 6 apr 2016 / 11:53 uur

7 betekenisvolle tatoeages van BN’ers

De dochter van Michael Jackson, Paris Jackson, heeft een tattoo laten zetten ter ere van haar vader. In zijn handschrift heeft ze op haar linkerpols de woorden ‘Queen of My Heart’. Op Instagram plaatste de dochter van de King of Pop een foto van de tattoo. Nederlandse sterren hebben ook een verzameling aan tatoeages ter ere van hun geliefden. Metro zet ze voor je op een rijtje.

Danny de Munk heeft een tatoeage met de eerste letters van zijn vrouw Jenny en kinderen Bo en Davy.

Zimra Geurts werd ten huwelijk gevraagd door haar vriend in Kaapstad. Beide lieten daarna een tattoo zetten van de Tafelberg met daarin de datum waarop ze zich verloofden.

Isa Hoes liet een tatoeage zetten om haar overleden man Antonie Kamerling voor altijd bij zich te dragen.

Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau kregen samen hun eerste kindje Xess Xava. Allebei hebben ze een tattoo laten zetten om de liefde voor hun kindje op hun lichaam te vereeuwigen. Wesley heeft er zelf twee. Op zijn onderarm heel groot Xess Xava en ook nog een voetprintje. Yolanthe hield het subtiel door alleen XX te laten tatoeëren.

https://www.instagram.com/p/BAHGEmbOv6G/

https://www.instagram.com/p/_65upXp87l/

Arie Boomsma en zijn vrouw Romy Houwer lieten voordat ze trouwden en een kind kregen al zien dat ze bij elkaar horen door dezelfde tatoeage te nemen. Het is een Franse lelie en dat is ook het wapen van de Italiaanse stad Florence.

Het was al duidelijk, maar André Hazes Junior laat maar al te graag weten hoe verliefd hij is op zijn vriendin Monique. Om dat nog even extra duidelijk te maken, heeft hij haar naam in zijn nek getatoeëerd. Hij vindt die plek ‘lekker fout’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7 betekenisvolle tatoeages van BN’ers
Sluiten