Metro
Metro Entertainment 5 mrt 2016 / 11:30 uur

Vriendin René van der Gijp plotseling overleden

De vriendin van René van der Gijp is in de nacht van donderdag op vrijdag overleden. De uitzending van Voetbal Inside werd daarom vrijdagavond aangepast. De uitzending ging door in een ingetogen vorm. Ook was de RTL 7-talkshow een half uur korter dan normaal.

„RTL leeft zeer mee met René van der Gijp, de familie en andere naasten die onverwachts afscheid hebben moeten nemen van Danielle. Wij wensen alle betrokkenen heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Uiteraard geven we René alle ruimte om zelf te bepalen wanneer hij zich weer klaar voelt om zijn plaats in te nemen bij Voetbal Inside”, luidt de verklaring van RTL.

Online was veel medeleven voor Van der Gijp te vinden, en hadden mensen respect voor de manier waarop zijn Voetbal Inside-collega’s met het gebeuren omgingen.

Danielle Sijthoff was de dochter van de in 2006 overleden ex-wielrenner Theo Sijthoff. Van der Gijp en zij kregen in 2001 een zoontje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vriendin René van der Gijp plotseling overleden
Sluiten