Jordy Kruse
Jordy Kruse Entertainment 25 mrt 2016 / 08:20 uur

Veel kijkers voor The Passion en Cruijff

Nederland geniet nog steeds van het moderne paasverhaal The Passion. Het spektakel, dat donderdag plaatsvond in Amersfoort en werd uitgezonden op NPO1, trok maar liefst 3,2 miljoen kijkers. Het was daarmee volgens Stichting Kijkonderzoek het best bekeken programma van de dag.

Verder waren het vooral actualiteitenprogramma’s die populair waren. Zo keken 1,7 miljoen mensen naar De Wereld Draait Door. Het programma ging een uur lang over Johan Cruijff, de legendarische nummer 14 die gisteren overleed. Het NOS Journaal, dat eveneens veel over de dood van de voetballer ging, trok 2,8 miljoen kijkers.

Ook kranten besteden vrijdagochtend volop aandacht aan de dood van Cruijff. De Telegraaf heeft zelfs een 20-pagina’s tellende special aan de iconische voetballer gewijd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Veel kijkers voor The Passion en Cruijff
Sluiten