Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 5 mrt 2016 / 07:50 uur

Tv-kok Rudolph van Veen weg bij 24Kitchen

Televisie-kok Rudolph van Veen werkt niet meer voor kookzender 24Kitchen. Dat zei hij vrijdagavond in de talkshow Van Liempt Live op RTL Z.

Andere visie

Van Veen is één van de initiatiefnemers van de kookzender die twee jaar geleden geheel in handen kwam van Fox International Channels. Hij presenteerde onder meer Rudolph’s Bakery. „Iedereen waar ik mee ben begonnen is weg. Fox heeft een andere visie dan ik. Het waren vijf mooie, intensieve jaren, maar nu is er ook ruimte voor iets anders,” aldus de bekende kok.

Van Veen heeft plannen voor een nieuw kook- en bakplatform. Ook heeft hij ambities om door te breken in Duitsland en zou hij desserts en patisserie voor een breed publiek willen maken, vertelde de tv-kok.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tv-kok Rudolph van Veen weg bij 24Kitchen
Sluiten