Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 31 mrt 2016 / 08:47 uur

Tranen bij Idols-juryleden Krabbé en Simons

Idols-juryleden Eva Simons en Martijn Krabbé hielden het woensdagavond niet droog bij de auditie van Charlene, die Hij Gelooft In Mij van André Hazes vertolkte. Ook de Idols-deelneemster zelf liet haar tranen de vrije loop toen ze vertelde haar moeder te zijn verloren.

Zonnebril

Van ene Hans was de jury iets minder gecharmeerd. Hans weigerde zijn zonnebril af te zetten en stak, nadat zijn matige auditie door de jury was afgeserveerd, een middelvinger op waarbij hij ‘fuck you’ riep.

Cijferkijkers

De tweede aflevering van Idols (RTL5) trok 1.272.000 kijkers. De talentenjacht die wordt gepresenteerd door Lieke van Lexmond en Ruben Nicolai eindigde daarmee op de vijfde plaats in de dagrangschikking van de Stichting Kijkonderzoek.

De bijna 1,3 miljoen kijkers is iets minder dan de 1,5 miljoen van vorige week. De cijfers van vorige week waren voor RTL 5 de beste score voor een programma van de zender sinds 2006.

Reageer op artikel:
Tranen bij Idols-juryleden Krabbé en Simons
Sluiten