Carolien Tsao
Carolien Tsao Entertainment 9 mrt 2016 / 13:10 uur

They did it: genoeg geld binnen voor reünie K-otic

Goed nieuws voor fans van de voormalig popsensatie K-otic: het is de zeven vocalisten gelukt om middels crowdfunding de nodige 25.000 euro bij elkaar te krijgen om hun reünieconcert op 10 december door te laten gaan.

Zangeres Sita Vermeulen (35) is blijer dan blij. ,,Ik ben zo dankbaar, het is zo overweldigend”, vertelt ze aan het AD. Ze had nooit verwacht dat het bedrag zo snel bij elkaar geharkt zou zijn. ,,Maar ik heb het wel steeds gehoopt.”

Thuiskomen

Afgelopen zondag verscheen K-otic in de aflevering van Carlo’s TV Café met een akoestische versie van hun megahit Damn I Think I Love You. Na dit televisieoptreden kan Sita niet wachten weer het bühne op te gaan met haar collega’s. ,,Het was als thuiskomen”, zegt ze tegen de krant. ,,Alsof we niet zijn gestopt. Ik kende alle teksten nog uit mijn hoofd.”

Wat fans kunnen verwachten van het reünieconcert? ,,Het intieme, akoestische optreden van zondag was leuk, maar in de Heineken Music Hall doen we het op de originele manier”, verklapt de zangeres. ,,Lekker met een band.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
They did it: genoeg geld binnen voor reünie K-otic
Sluiten