Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 4 mrt 2016

Springsteen danst met 91-jarige megafan op podium

De 91-jarige Jeanne Heintz mag met recht zeggen dat zij al haar hele leven fan is van Bruce Springsteen. In 28 jaar is ze in totaal naar 100 concerten van de zanger geweest. Omdat het concert waar ze afgelopen week was weleens haar laatste zou kunnen zijn, besloot Springsteen haar een prachtige herinnering bezorgen.

Droom

In 1988 bezocht Heintz voor het eerst een show van Springsteen. De vrouw dacht in 2009 al dat al haar dromen waren uitgekomen, toen de zanger haar tijdens een concert uitnodigde op het podium.

Maandag bleek Springsteen zijn grootste fan echter nog gelukkiger te willen maken. Tijdens een show in St. Paul, Minnesota, mocht de 91-jarige opnieuw met haar held dansen op het podium.

De twee dansen samen op Dancing in the Dark, iemand in het publiek filmt het aandoenlijke tafereel. De dochter van Heintz vertelt aan The Star Tribute dat dit wel eens het laatste concert kan zijn geweest waar haar moeder bij was. ,,Wat een geweldige manier om haar leven af te sluiten. Zijn muziek heeft zoveel voor mijn moeder betekent.’’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Springsteen danst met 91-jarige megafan op podium
Sluiten