Sophie Moerman
Sophie Moerman Entertainment 29 mrt 2016

Prison Break-acteur deelt relaas over zijn depressie

Iedere celebrity weet dat de paparazzi meedogenloos zijn. Elke outfit of extra kilo aan je lijf wordt breed uitgemeten en incognito over straat is er niet meer bij. Met een indrukwekkend bericht op social media toont acteur Wentworth Miller echter aan dat niet alles is wat het lijkt.

De acteur is bekend als de gespierde hoofdrolspeler uit Prison Break, maar sinds de serie in 2009 gestopt is ging het bergafwaarts met Miller. Hij kampte met depressies en kwam veel kilo’s aan, iets wat ook in de media niet onopgemerkt bleef.

Grap

Toen de acteur zag dat The Lad Bible een grap over hem had geplaatst, besloot hij in te grijpen. In de ‘meme’, waarin een persfoto van Prison Break wordt vergeleken met de paparazzi-foto, werd geïnsinueerd dat Miller zich had laten gaan bij McDonald’s na zijn ‘ontsnapping’ uit de gevangenis, maar dat wil hij recht zetten.

https://www.facebook.com/wentworthmilleractorwriter/posts/1713822728830662:0

Depressies

,,Ik heb me lange tijd gedeisd gehouden na het stoppen van de serie”, schrijft hij. ,,De belangrijkste reden: ik was depressief en had zelfmoordneigingen”. Al sinds zijn jeugd kampt de acteur met deze depressies, die leidden tot gewichtstoename. ,,Eten was het enige waar ik van op aan kon en dus kwam ik aan. Boeiend.”

Overleefd

Volgens Wentworth herinnert de ‘dikke’ foto hem aan een zware tijd, maar doet het hem ook beseffen dat hij het heeft overleefd. Hij hoopt hetzelfde voor anderen in dezelfde situatie. ,,Als je ergens mee zit kan je geholpen worden. Dus sms, mail, bel, want er is iemand die je zal helpen.”

The Lad Bible heeft inmiddels excuses aangeboden voor de grap. Met Wentworth gaat het inmiddels een stuk beter, hij zal binnenkort zijn comback maken in het nieuwe seizoen van Prison Break.

Wentworth Miller,We posted two pictures of you last night to our Facebook page, but today we want to say we’ve got…

Gepostet von LADbible am Dienstag, 29. März 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Prison Break-acteur deelt relaas over zijn depressie
Sluiten