Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 31 mrt 2016 / 17:48 uur

Linda moet toch getuigen in Miljoenenjachtzaak

Linda de Mol moet toch in de rechtbank getuigen in de Miljoenenjachtzaak die werd aangespannen door kandidaat Arrold van den Hurk die per ongeluk te vroeg op de knop drukte. Dat heeft de rechter-commissaris besloten, bevestigt de rechtbank van Amsterdam. De Mol wordt dinsdagmiddag 5 april in de rechtbank verwacht.

5 miljoen

Van den Hurk deed eind 2013 mee aan het spelprogramma waarbij kandidaten steeds moeten beslissen of ze het onbekende geldbedrag in hun koffer kiezen of doorspelen met de overige koffers in het spel en een beter bedrag af proberen te dwingen. In zijn eigen koffer zat de hoofdprijs: 5 miljoen euro. Na het aanbod van 125.000 euro wilde hij verder spelen, maar drukte hij per vergissing op de rode knop.

Notaris

Presentatrice Linda de Mol overlegde daarop met de notaris, maar die bepaalde dat de ‘deal’ was gemaakt. „Je moet het bod echt aanvaarden en dat wilde Van den Hurk niet. Dat willen we bewijzen”, aldus Van den Hurks advocaat destijds.

Eind 2014 oordeelde een rechter nog dat Linda de Mol, de notaris en de regisseur niet gehoord hoeven te worden. Hij vond zelfs dat de claim van spelshowkandidaat Van den Hurk geen kans van slagen had.

https://www.youtube.com/watch?v=JX7BDvuIUcw

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Linda moet toch getuigen in Miljoenenjachtzaak
Sluiten