Sam ten Hove
Sam ten Hove Entertainment 2 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Lieke van Lexmond lacht om megaborsten

We kunnen er niet meer omheen. Foto’s van sterren worden vaak bewerkt. De reacties van de sterren hierop zijn verschillend. Actrice Lena Dunham werd deze week nog boos over haar bewerkte foto op de cover van het Spaanse tijdschrift Tentaciones. Lieke van Lexmond kan juist wel lachen om haar bewerkte megaborsten op de poster van de nieuwe film Rokjesdag.

Lachen

Gister was de persdag van de Nederlandse romantische komedie. Lieke vertelde aan Shownieuws over het moment dat ze de poster voor het eerst zag: ,,Ik moest heel erg lachen. Mijn tieten, ze zijn gegroeid! Daar heb ik wel lol om gehad ja.”

Ze geeft toe dat haar borsten in het echt minder groot zijn. Het gaat in dit geval ook om ,,een goede push-up beha en iemand die heel goed is met photoshop.” Of haar borsten er in de film hetzelfde uit zien laat ze in het midden.

Bas van Veggel, de vriend van Lieke, zit er ook niet mee dat haar borsten zijn bewerkt. Hij weet hoe ze er echt uitzien en vindt Lieke dan nog steeds leuk. ,,Dus dat is goed”, volgens Lieke.

Ook op Twitter ging het los over de poster.

https://twitter.com/Fokke73/status/704739062624751616

De premiere van Rokjesdag is maandag 7 maart.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lieke van Lexmond lacht om megaborsten
Sluiten