Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 7 mrt 2016 / 15:16 uur

Niet alleen Kesha botste met Dr. Luke

Kesha is niet de enige artiest die negatieve ervaringen heeft met producer Dr. Luke. Zangeres Kelly Clarkson botste ook met hem. Dit heeft zij gezegd in een gesprek met het Australische radiostation KIIS FM.

,,De laatste keer dat ik met hem werkte, werd ik min of meer gedwongen door mijn label", zegt Clarkson. Wanneer ze zou weigeren, zou de platenmaatschappij haar album niet uit willen brengen. "Dat was een moeilijke periode voor mij."

De Amerikaanse zangeres dook samen met Dr. Luke de studio in tussen 2004 en 2005 voor haar hitsingles Since U Been Gone en Behind These Hazel Eyes. Hij is volgens haar een moeilijke man om mee samen te werken. ,,Hij is duidelijk getalenteerd maar hij liegt ook erg veel”, zegt Clarkson.

Kesha en Dr. Luke hebben al maanden problemen met elkaar. De zangeres beschuldigt hem van seksueel misbruik en wil niet meer met hem samenwerken. Daarom probeert ze onder haar platencontract uit te komen. Ze spande een rechtszaak aan tegen Sony en producer Dr. Luke, maar die verloor ze.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Niet alleen Kesha botste met Dr. Luke
Sluiten