Sam ten Hove
Sam ten Hove Entertainment 17 mrt 2016 / 13:29 uur

Julian Jordan opent mainstage Ultra

De 20-jarige Julian Jordan (Julian Dobbenberg) opent de Mainstage op Ultra Music Festival Miami: het uitverkochte festival waar 165.000 bezoekers op af komen. Julian staat er samen met artiesten zoals Martin Garrix, Afrojack, Armin van Buuren en Kygo.

Hoe pak je vrijdag je publiek in? 
Sowieso wil ik veel eigen tracks draaien. De afgelopen tijd heb ik veel in de studio gezeten en je kunt zeker een aantal van mijn nieuwe singles voorbij horen komen.

Wat was je reactie toen je hoorde dat je de Mainstage mag openen? 
Ik hoorde eerst dat ik op Ultra zou staan wat ik al geweldig vond, maar de mainstage is onwerkelijk. Dit is de droom van elke dj.

Is vrijdag extra speciaal omdat je er samen met Martin Garrix staat?
Jazeker, Martin is een goede vriend en onlangs hebben we weer samen in de studio gezeten. Vrijdag staan we beiden op de mainstage, heel bijzonder als je je bedenkt dat we allebei vier jaar geleden begonnen met optreden!

Hoor je vaak dat je wel de broer van Garrix zou kunnen zijn?
BFAM (Brother From Another Mother) was onze eerste single samen. De titel hebben we inderdaad gekozen omdat we veel horen dat we op elkaar lijken. Onze vriendschap lijkt zelfs wel een beetje op zoals broers die vaak hebben.

Waar sta je volgens jezelf over 5 jaar?
Om heel eerlijk te zijn geniet ik van elk moment en wil ik over 5 jaar alle landen hebben bezocht en al mijn fans hebben gezien tijdens shows.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Julian Jordan opent mainstage Ultra
Sluiten