Remco Visser
Remco Visser Entertainment 12 mrt 2016 / 21:35 uur

John Legend: Donald Trump is een racist

John Legend heeft in een verhitte onlinediscussie met de zoon van Donald Trump, de Republikeinse presidentskandidaat een racist genoemd. Dat zegt de website Hollywood Reporter.

Aanleiding van de discussie was het bericht dat Donald Trump een bijeenkomst in Chicago afblies omdat de aanwezige demonstranten een te groot risico vormden. Donald Trump junior maakte de demonstranten belachelijk op Twitter, omdat ze volgens hem geen antwoord konden geven op de vraag waarom ze aan het protesteren waren.

Legend twitterde terug: ‘Ik denk dat ze aan het protesteren waren tegen je racistische vader. Zo moeilijk is dat niet’. Donald Trump junior reageerde daarop met: ‘Daar gaan we weer, dit kan niet het antwoord zijn op alles waar je het niet mee eens bent. Dit is de reden waarom ons land zo verdeeld is.’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
John Legend: Donald Trump is een racist
Sluiten