Puck Roest
Puck Roest Entertainment 20 mrt 2016 / 14:40 uur

Intieme kiekjes van Kendall en Harry gelekt

De geruchten gingen al enige tijd, maar deze foto’s lijken het écht te bevestigen: topmodel Kendall Jenner en One Direction-zanger Harry Styles zijn een stelletje. Op internet circuleren gezellige vakantiekiekjes van de twee. Deze foto’s waren echter niet voor andermans ogen bestemd. De iCloud van Styles’ moeder werd namelijk gehackt.

De beroemde twintigers zullen niet blij zijn met het lek. Volgens The Mirror stonden de foto’s op de iCloud-account van Anne Cox, de moeder van Styles. Op de kiekjes is te zien hoe de twee sterren samen vakantie vieren op de Caraïben. Zo is te zien hoe de 20-jarige Kendall in haar bikini op schoot zit bij de 22-jarige Harry. Op een andere foto zijn de twee gezellig uit eten.

https://twitter.com/famouzcouples/status/711330243332669441

https://twitter.com/UpdateJenner/status/711275216635367424

Vrijwel direct na de hack verwijderde Cox haar account maar het kwaad was al geschied. Binnen een mum van tijd was #annescloud trending op Twitter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Intieme kiekjes van Kendall en Harry gelekt
Sluiten