Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 24 mrt 2016

Idols is terug: dit zijn ‘de beste’ audities

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Idols is woensdagavond van start gegaan met 1,5 miljoen kijkers. Zeker voor RTL 5 een geweldige score, maar ook een opluchting voor de makers: niet iedereen was er namelijk zeker van dat Nederland weer op de talentenjacht zat te wachten. Het programma is volgens stichting Kijkonderzoek, het bedrijf achter de kijkcijfers, zelfs het best scorende programma op RTL 5 sinds 2006.

Speciaal voor iedereen die het gemist heeft, of gewoon nog even wil nagenieten van de bonte stoet aan types die auditie kwamen doen voor Jamai, Martijn Krabbé, Eva Simons en Ronald Molendijk, hierbij de opvallendste ‘artiesten in spé’ nog even op een rijtje.

Mostafa

Betty

Robin

https://twitter.com/claud_77/status/712746313553723392

Jessica

Behalve gelachen werd er ook genoten van bepaalde talenten. Van Jessica bijvoorbeeld, waarvan kijkers zich zelfs afvroegen of het niet Ariana Grande zelf was die daar stond te zingen.

Volgende week woensdag aflevering 2 van Idols. De grote vraag is dan natuurlijk of het programma het grote kijkersaantal weet vast te houden .

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Idols is terug: dit zijn ‘de beste’ audities
Sluiten