Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 7 mrt 2016 / 07:40 uur

House of Cards-acteur groot fan van.. House of Cards

Acteur Michael Kelly geniet zelf net zoveel van House of Cards als alle fans van de serie.

Je zou denken dat een hoofdrol in een succesvolle serie als House of Cards behalve een hoop voordelen ook een groot nadeel heeft, namelijk dat je zelf niet mee kunt kijken omdat je al weet wat er gaat gebeuren. Maar dat geldt niet voor Michael Kelly, die nu al vier seizoenen de rol van Chief of Staff Doug Stamper speelt in Netflix’ succesformule. Hij zat vrijdag, net als de rest van de wereld, gewoon met zijn vrouw en een bak chips op de bank om het nieuwe seizoen te kijken.

„Ja, ik kijk de serie gewoon. Mijn vrouw en ik zijn grote fans, we kijken alles samen”, zegt Kelly lachend tijdens een interview met Metro. „Veel acteurs kijken niet naar series waar ze zelf in spelen, maar ik hou echt van House of Cards. Natuurlijk weet ik wel een beetje wat er gaat gebeuren, maar niet alles. En daarbij: we namen de eerste aflevering al in juni vorig jaar op. Intussen heb ik alweer zoveel andere dingen gedaan, dat ik de helft alweer vergeten ben. Ja echt, veel is voor mij net zo nieuw als voor jullie!”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
House of Cards-acteur groot fan van.. House of Cards
Sluiten