Sam ten Hove
Sam ten Hove Entertainment 14 mrt 2016 / 07:26 uur

Friends de musical: dit moet er zeker in

Wie weet is-ie ooit in eigen land te zien, maar voor nu zal je naar Chicago moeten. Daar is vanaf 10 juni de musical gebaseerd op de serie Friends te zien. De musical heet Friends: The One Where They Sing en duurt 90 minuten. De musical is gebaseerd op de afleveringen uit seizoen 1. In de tussentijd: wij hopen deze iconische Friends-momenten in ieder geval voorbij te zien komen de musical.

1. Kleine wasjes, grote wasjes

Rachel doet voor het eerst haar eigen was. Ross probeert haar te helpen maar weet niet zo goed hoe hij om moet gaan met haar delicate was. Alles wordt roze en het eindigt met een zoen.

2. Hoe versier je een Victoria’s Secret model?

Chandler komt tijdens een stroomstoring vast te zitten in een pinhokje samen met Victoria’s Secret model Jill Goodacre. Hij doet er alles aan om indruk te maken en probeert zonder dat het model hem hoort te bellen met Joey voor tips.

3. The One Where Nana Dies Twice

De oma van Ross en Monica gaat dood maar als ze afscheid gaan nemen, wordt ze opeens weer wakker. Daarna gaat ze alsnog dood. De begrafenis gaat ook niet zonder problemen; Ross valt in een open graf.

4. Kalkoen

Monica wilt een rustige Thanksgiving maar alles verbrand wanneer de hele groep even naar buiten gaat en niemand de sleutel van het appartement mee neemt. Rachel zou eigenlijk gaan skiën met haar familie maar ze mist de vlucht. Ze eindigen met zijn allen op de bank met de kaas sandwiches van Chandler.

5. Dokter McDreamy

Het moment waarop Rachel in het ziekenhuis belandt en ruilt van identiteit met Monica omdat ze geen verzekering heeft. Ze proberen een date te regelen met de dokters. De date wordt heel ongemakkelijk omdat ze telkens vergeten dat ze van identiteit hebben geruild. Eigenlijk willen we alleen dit moment nog een keer zien omdat haar dokter gespeeld wordt door George Clooney.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Friends de musical: dit moet er zeker in
Sluiten