Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 21 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Fan Rihanna maakt indruk tijdens show

Zangeres Rihanna hield zaterdag tijdens een show in Ohio haar microfoon onder de neus van een fan in de zaal. In plaats van stil te vallen van angst of vol hysterie te schreeuwen, deed hij zowel RiRi als het publiek versteld staan met zijn zangkunsten.

Tijdens het nummer Four Five Seconds geeft de zangeres een jongen op de eerste rij de kans om een deuntje mee te zingen. Zodra de fan zijn mond opendoet, begint de zaal te joelen en valt Rihanna nog net niet achterover van verbazing. Terah Stewart bleek de gelukkige te zijn. Hij uitte later die avond zijn enthousiasme op Twitter. Stewarts vriendin filmde het bijzondere optreden:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Fan Rihanna maakt indruk tijdens show
Sluiten