Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 28 mrt 2016 / 11:45 uur

Ellen ten Damme van The Passion naar kippen

Zo zing je voor 3,2 miljoen tv-kijkers, zo sta je op te treden in een stal waar kippetjes je publiek zijn. Ellen ten Damme doet dat gewoon.

De muzikante uit Amsterdam was donderdag in Amersfoort Maria in het zo veel bekeken tv-programma The Passion. Ten Damme kreeg lovende kritieken en werd omschreven als ‘een prachtige Maria’. Diezelfde prachtige Maria kon in het paasweekend in de auto stappen en de hoofdstad en Amersfoort even verruilen voor het Limburgse Veulen.

Daar, in het zuiden, zong Ten Damme voor een kippenpubliek op zorgboerderij De Haam. Zij bedankte met een aantal liedjes diezelfde kippen voor het leggen van vriendelijke vrije-uitloopeieren. Naar verluidt zaten de kippen er op hun paasbest bij.

Het ludieke concert was een initiatief van supermarktketen PLUS. Pasen stond voor de winkelketen in het teken van een gevulde paastafel voor diervriendelijke producten. Hier zie je de beelden:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ellen ten Damme van The Passion naar kippen
Sluiten