Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 25 mrt 2016 / 13:25 uur

Douwe Bob oog in oog met concurrentie Songfestival

Douwe Bob ziet binnenkort met eigen ogen tegen wie hij het zoal op moet nemen tijdens het Eurovisie Songfestival in Zweden. Op zaterdag 9 april treedt hij met zijn concurrenten op in Amsterdam tijdens Eurovision in Concert. Op het podium van popzaal Melkweg zal hij dan voor het eerst zijn nummer Slow down voor publiek zingen.

Middenmoot

Inmiddels is ook duidelijk dat Douwe Bob vooralsnog niet tot de favorieten van het 61e Songfestival behoort. Volgens de bookmakers, wedkantoren die bijhouden op wie mensen zoal hun geld zetten voor de overwinning van het liedjesfestijn, eindigt onze inzending ergens in de middenmoot.

De top 5 van kanshebbers op de nummer 1-positie bestaat voorlopig uit Rusland, Zweden, Kroatië, Australië en Malta. Van hen hebben alleen deelnemers Nina Kraljic en Ira Losco uit respectievelijk Kroatië en Malta toegezegd aanwezig te zullen zijn tijdens Eurovision in Concert.

Generale repetitie

Eurovision in Concert wordt door fans en artiesten beschouwd als generale repetitie voor het echte liedjesevenement dat dit jaar op 8, 10 en 12 mei plaatsvindt in het Zweedse Stockholm. Douwe Bob treedt in eerste instantie aan in de eerste halve finale op 8 mei. Als hij dan in de top 10 eindigt, mag hij ook meedoen aan de grote finale op 12 mei.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Douwe Bob oog in oog met concurrentie Songfestival
Sluiten