Metro
Metro Entertainment 21 mrt 2016 / 21:15 uur

Dotan komt met singer-songwriter-festival 7 Layers

Dotan organiseert op 18 september in Amsterdam de eerste editie van het 7 Layers-festival. De zanger heeft dat in De Wereld Draait Door bekendgemaakt. Het nieuwe festival brengt singer-songwriters naar Amsterdam.

Succes

Het 7 Layers-festival volgt op de 7 Layers Sessions die de Home-zanger in het Amsterdamse Bitterzoet organiseerde. Volgens Dotan waren die livesessies zo’n groot succes dat hij nu genoeg materiaal heeft voor een festival.

7 Layers gaat door de hele hoofdstad plaatsvinden. Zo zijn er straks huiskamer-achtige plekken ergens in Amsterdam te vinden terwijl ook de grote zaal van Paradiso en de Vondelkerk het toneel van singer-songwriters wordt op 18 september.

Wie er precies gaan optreden, is nog niet bekend, maar het zal een mix worden van bekende, grote namen en opkomend talent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dotan komt met singer-songwriter-festival 7 Layers
Sluiten