Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 25 mrt 2016 / 16:12 uur

BZV’s Boer Geert is weer vrijgezel

Droef nieuws uit de Boer Zoekt Vrouw-stallen: Boer Geert en Hetty zijn uit elkaar. De liefdesmatch-made-in-heaven blijkt toch niet zo perfect en daarom hebben de twee deelnemers uit het vorige seizoen besloten hun relatie te beëindigen.

,,Geert en Hetty zijn ruim een jaar een stel geweest en hebben een mooie tijd gehad, maar de verschillen in hun karakters blijken toch te groot om samen een toekomst te hebben”, meldt de website van Boer Zoekt Vrouw. Geert en Hetty zeggen als goede vrienden uit elkaar te gaan.

Hetty en Geert in betere tijden./KRO

Precies een jaar geleden, zaten Geert en Hetty bij De Wereld Draait Door om terug te blikken op ‘hun’ seizoen Boer Zoekt Vrouw, dat toen net afgelopen was. Toen werden de verschillen tussen de twee al een beetje duidelijk. Hetty gaf namelijk aan dat ze Geert behalve lief en leuk, ook nogal druk vond. Geert reageerde daarop dat hij daar graag aan wilde werken.

Vrouwen

Bang dat Geert lang alleen blijft, hoeven we waarschijnlijk niet te zijn. Tijdens het tv-programma werd immers al duidelijk dat Geert gek is op de dames. En vorig jaar maakten Geert en Hetty ook bekend nog altijd contact te hebben met alle dames die ze tijdens de speeddate van BZV leerden kennen. Ze zijn zelfs met elkaar een weekendje weg geweest. Hetty vertelde daar tijdens een terugblikuitzending van BZV over: ,,Geert en ik bellen, mailen en appen nog steeds met de andere vrouwen. We hebben dus nog steeds goed contact met elkaar.’’ Wie weet zit er tussen de speeddatedames een nieuwe liefde voor de olijke groentekweker.

Reageer op artikel:
BZV’s Boer Geert is weer vrijgezel
Sluiten