Eefje van Son
Eefje van Son Entertainment 27 mrt 2016 / 18:49 uur

Ludieke ode aan Johan Cruijff in De Kwis

Een bijzondere ode aan Johan Cruijff in de uitzending van De Kwis deze week. Het NPO-1 programma bestaat uit een wekelijkse, humoristische quiz over het nieuws van de afgelopen week. Natuurlijk konden cabaretiers Niels van der Laan, Jeroen Woe, Joep van Deudekom en Rob Urgert om één ding niet heen deze week: het overlijden van voetballegende Johan Cruijff.

Daarnaast was het afgelopen week ook nog eens tijd voor het spektakel The Passion, dus besloten de quizmasters een ode te brengen aan Cruijff in de stijl van grootse paasevent. „Want als er iemand verstand had van Pasen, dan was Johan Cruijf het wel." Dit jaar speelde musicalster Martijn Fischer ‘Jezus’ en daardoor vertolkte hij in de ode aan Cruijff een net zo belangrijke rol: die van Cruijff zelf. Martijn zong zelfs een liedje mee!

Het resulteerde in een bijzondere, ludieke ode aan de voetballegende.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Ludieke ode aan Johan Cruijff in De Kwis
Sluiten