Merel Rietveld
Merel Rietveld Entertainment 9 feb 2016 / 13:54 uur

Wint oud-bandlid Zayn Malik het van One Direction?

Of het nou een strijd is of niet, Zayn Malik weet te bereiken wat zijn voormalige band One Direction nog niet is gelukt. En dat is vanuit het niets op nummer 1 in de Amerikaanse Billboard Hot 100 terechtkomen.

Malik is met zijn single Pillowtalk deze week op de eerste plaats van de belangrijkste hitlijst van de Verenigde Staten binnengekomen. Maar zijn nummer is niet alleen daar een hit. In nog 59 andere landen staat de zanger bovenaan. Ondanks de populariteit weet One Direction tot nog toe alleen de twee plaats in de Amerikaanse lijsten te behalen.

Met die plaats is de prille solozanger maar wat blij. Dat laat hij op Twitter weten. En terecht, want het is pas de 25e plaat die zomaar uit het niets de hitlijsten domineert. Hij treedt daarmee in de voetsporten van Adele, met haar nummer Hello.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wint oud-bandlid Zayn Malik het van One Direction?
Sluiten