Merel Rietveld
Merel Rietveld Entertainment 17 feb 2016 / 16:30 uur

Wat probeert Kanye West ons te vertellen?

Probeert Kayne West ons iets wijs te maken. Of is het gewoon toeval dat de opeenvolgende twitterberichten de zin I am Lord Voldemort vormen?

Twitteraar @chanelpuke gelooft in ieder geval niet in dat toeval. Kanye West zou volgens hem/ haar echt iets willen vertellen. Maar wat dan? Dat hij Lord Voldemort is? Dat zou wel een beetje vreemd zijn, aangezien we het personage Voldemort ergens anders van kennen.

https://twitter.com/chanelpuke/status/699816419031126016

Voldemort, ook wel de Heer van het Duister, is de hij die niet genoemd mag worden in de Harry Potter-serie van Britse schrijfster J.K. Rowling. Geliefd maakt West zich er dus niet mee.

Maar het komt wel vaker voor dat West zich iets op den hals haalt. Nadat de rapper tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards liet weten dat hij zich in 2020 kandidaat wil stellen voor het presidentschap van de Verenigde Staten, regende het verontwaardigde berichten.

https://www.youtube.com/watch?v=u9x92nwGf_M

Wel kreeg hij advies van de Amerikaanse president himself, Barack Obama. Tijdens een benefietdag in San Francisco, waar West en zijn vrouw Kim Kardashian ook aanwezig waren, gaf hij onder meer de tip ontspannen om te gaan met mensen die zich ‘anders’ gedragen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat probeert Kanye West ons te vertellen?
Sluiten