Remco Visser
Remco Visser Entertainment 6 feb 2016 / 20:10 uur

Toch muziek Adele voor Donald Trump

Adele is niet blij dat Donald Trump haar muziek gebruikt in zijn race naar het Witte Huis, maar de zangeres kan niets beginnen tegen de controversiële politicus. Trump mag Adele’s nummers namelijk gewoon gebruiken tijdens campagnebijeenkomsten, zocht Gossip Cop uit.

Trump heeft de vereiste vergoedingen betaald om nummers van de Britse zangeres te mogen gebruiken, liet een woordvoerder van de Republikeinse presidentskandidaat weten. Adele liet eerder deze week via een woordvoerder weten dat ze nooit toestemming heeft gegeven, maar die heeft Trump dus sowieso helemaal niet nodig.

Dat is overigens anders als Trump haar muziek willen gebruiken in een campagnespotje. Daarvoor heeft de presidentskandidaat aanvullende licenties nodig. Zolang Trump dat niet van plan is, is er volgens Gossip Cop weinig dat Adele kan doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toch muziek Adele voor Donald Trump
Sluiten