Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Entertainment 3 feb 2016
Leestijd: 2 minuten

‘Slagter (61) setje met dochter Marijnissen (30)’

Het zal even schrikken zijn voor oud-politicus Jan Marijnissen (63); zijn dochter Lilian (30) zou zijn gevallen voor Jan Slagter (61), presentator bij Omroep MAX. Een leeftijdsverschil van 31 jaar dus!

De twee zouden volgens Prive al in het geheim een setje vormen sinds ze samen optrokken in de landelijke protestactie ‘Red de Zorg’. Slagter ontkende het gerucht maandag nog, maar volgens bronnen in zijn omgeving zijn het leugens met als doel Lilian nog even uit de wind te houden.

Slagter houdt dus wel van een jong poppetje, maar hij is niet de enige die met een geliefde thuiskwam van wie hij de ouder had kunnen zijn. Metro zocht nog wat voorbeelden:

Patricia Paay en Maurice Dix (42 jaar)

Diva Patricia Paay heeft in haar 66 jaren in dit leven al meerdere vriendjes gehad. Het leeftijdsverschil met automonteur Maurice Dix (24) is echter wel heel groot. In Carlo’s TV Café repten de twee onlangs zelfs over een huwelijk.

Paay en Dix zouden elkaar hebben leren kennen op een dansfeest. Een leeftijdsverschil van ruim veertig jaar weerhield de twee er niet van een relatie met elkaar te beginnen.

Peter Jan Rens en Virginia van Eck (43 jaar)

Hij was al enige tijd uit de publiciteit verdwenen, maar toen bekend werd dat Peter Jan Rens (65) een ‘jonge puppy’ aan de haak had geslagen, kwam hij weer volop in het nieuws. Met Virginia van Eck (22) kreeg de ruim veertig jaar oudere ‘Meneer Kaktus’ zelfs een zoontje.

Helaas voor hem is niet meer ‘alles top, alles fleurig’, want de relatie tussen Peter Jan en Virginia is inmiddels voorbij.

Heleen van Royen en Bart Meeldijk (16 jaar)

Romanschrijfster Heleen van Royen zag vorig jaar Sara, maar wist eerder wel een nu 26-jarige vent aan de haak te slaan. Ze is al enkele jaren samen met Bart Meeldijk, drummer van de band Rigby.

Met een leeftijdsverschil van 24 jaar verdiende dit stel ook een plaatsje in deze lijst.

Dre Hazes en Monique (16 jaar)

Zijn vader kwam thuis met een veel jongere vriendin, maar Dreetje Hazes bewandelde het omgekeerde pad. Hij heeft een relatie met Monique, die eind vorig jaar 38 kaarsjes uitblies.

Andre Hazes junior zelf komt met zijn 22 jaar pas net kijken. Het behoorlijke leeftijdsverschil tussen de twee leidde ertoe dat Dre het contact met zijn moeder en zus verbrak: ,,Mijn moeder en zus hebben me nooit expliciet gezegd wat ze aan te merken hebben op Monique. Ik zou in ieder geval niet weten wat, want ze is een schat. Monique is lief en leuk en ze maakt mij gelukkig. Wat is dan het probleem?"

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
‘Slagter (61) setje met dochter Marijnissen (30)’
Sluiten