Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 12 feb 2016 / 12:53 uur

Seal als Pontius Pilatus in The Passion

Niemand minder dan de Grammy-winnaar Seal speelt een van de hoofdrollen in de Amerikaanse versie van The Passion. Dat is bekendgemaakt door FOX. De vertolker van de hit Kiss from a rose speelt de rol van Pontius Pilatus, de man die volgens het Bijbelverhaal Jezus liet kruisigen.

Het is dit jaar de eerste keer dat het paasverhaal The Passion in Amerika wordt uitgevoerd. Andere rollen zijn weggelegd voor de hier in Nederland onbekendere artiesten Jencarlos Canela (Jezus), Prince Royce (Petrus), Chris Daughtry (Judas) en Trisha Yearwood (Maria). De FOX-show zal op Palmzondag 20 maart te zien zijn. De stad van opname is New Orleans.

Martijn

In Nederland is de cast van The Passion 2016 ook al bijna helemaal bekend. Jezus wordt gespeeld door Martijn Fisher, Maria door Ellen ten Damme, Judas door Xander de Buisonjé en Petrus door Mark van Eeuwen. Alleen de vertolker van Pontius Pilatus is nog niet bekend. Wij raden aan om voor nieuws daarover vooral Metro in de gaten te houden de komende dagen.

De Nederlandse versie wordt op 24 maart uitgezonden vanaf het Eemplein in Amersfoort.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Seal als Pontius Pilatus in The Passion
Sluiten