Merel Rietveld
Merel Rietveld Entertainment 28 feb 2016 / 15:30 uur

Scoren studenten bij Weet Ik Veel door samenspel?

Moeten we twijfelen aan de geloofwaardigheid van de studenten bij het televisieprogramma Weet Ik Veel. Of valt het allemaal wel mee? Roos en Bennie scoorden in ieder geval wel heel toevallig hetzelfde aantal punten.

Zoals bij iedere uitzending van de televisiequiz, wordt halverwege gevraagd of de student met de hoogste score even wil opstaan. Met 56 punten, was het zaterdagavond de beurt aan Roos. Zij studeert Geneeskunde, een studie die regelmatig scoort bij het programma, valt presentatrice Linda de Mol op.

Roos zou het geld dat ze aan het einde van de aflevering samen met een bekende Nederlander zou kunnen verdienen, willen besteden aan een stage op Curaçao. Maar dan moet ze de ‘kapers op de kust’ wel op afstand weten te houden. „Er is een ene Dennie, met hetzelfde aantal punten, maar die was net iets langzamer”, zegt De Mol.

Die Dennie zit wel heel toevallig naast Roos. „Ja, die zit hier”, antwoordt de studente. Er wordt gelachen en geroepen: „Er is afgekeken!” Op de vraag of de twee inderdaad samenspelen, wordt niet gereageerd. En Dennie is de domste niet, want ook hij studeert Geneeskunde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Scoren studenten bij Weet Ik Veel door samenspel?
Sluiten