Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 14 feb 2016 / 16:33 uur

Regisseur ontroerd door Friends-reünie

Er is geen weg meer terug: de langverwachte en veelbesproken Friends-reünie staat op tape. Afgezien van Matthew Perry, die wegens werkzaamheden in Groot-Brittannië niet van de partij kon zijn, waren alle Friends onlangs aanwezig bij de opnames in Los Angeles.

James Burrows, de regisseur voor wie deze reünie georganiseerd werd, was tijdens tot tranen toe geroerd, zo liet hij weten aan Entertainment Weekly (EW). ,,We kennen elkaar allemaal al zó lang, en om hen dan speciaal voor mij weer samen te zien komen, is fantastisch."

Onlangs regisseerde de man zijn 1000ste televisie-aflevering. Ter ere daarvan kwamen de acteurs uit alle series waar hij ooit aan werkte, samen voor een special. Naast de Friends zijn dat ook de spelers uit The Big Bang Theory, Cheers en Will & Grace. ,,Als de camera straks naar mij draait, huil ik echt niet. Ik had gewoon een stofje in mijn oog", zegt hij lachend.

De eerste en enige foto van de Friends-cast met in hun midden Burrows, deelde EW op twitter. De speciale Friends-opname is op 21 februari te zien op de Amerikaanse NBC. Daarna zal de opname vast ook wel op YouTube te vinden zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Regisseur ontroerd door Friends-reünie
Sluiten