Merel Rietveld
Merel Rietveld Entertainment 25 feb 2016 / 08:25 uur

Meisje ‘ontwaakt’ als Kylie Jenner na verdoving

Je verstandskies laten verwijderen bij de tandarts en vervolgens als Kylie Jenner uit narcose ontwaken. Het overkwam ene Emma, dacht ze.

Ondanks dat veel mensen graag familie van de Kardashians zouden willen zijn, reageert Emma boos wanneer ze ‘ontdekt’ dat ze Kylie Jenner (zusje van onder andere Kim Kardashian) is. Want waarom heeft haar moeder haar dat nooit verteld? Moeder Emma kan wel om haar – nog half verdoofde – dochter lachen en speelt het ‘spelletje’ mee. „Dus Caitlyn Jenner is jouw vader?", vraagt ze. Maar met die vraag wordt het humeur van Emma er niet beter op: „Nee, ben jij dan Kris Jenner?” Dat dan gelukkig weer niet.

Na heel wat vragen, vindt moeder Emma het wel even genoeg. De mond van Emma moet na het verwijderen van haar verstandskies goed rusten. En Emma geeft zelf ook aan heel moe te zijn van alles wat haar deze dag is overkomen. Tijd om naar huis te gaan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Meisje ‘ontwaakt’ als Kylie Jenner na verdoving
Sluiten