Remco Visser
Remco Visser Entertainment 27 feb 2016 / 19:10 uur

Lego-trailer voor Oscar-genomineerde films

Morgenavond is het weer tijd voor de jaarlijkse uitreiking van de Oscars. Goed moment om dus nog eens terug te blikken op enkele genomineerde films.

Dat vond althans de Italiaanse animator en Lego-fan Antonio Toscano. Hij zette namelijk alle titels die dit jaar genomineerd zijn voor Beste Film op een rijtje. Met een versie van Lego, welteverstaan. Zo komen onder meer The Revenant, Mad Max en The Martian voorbij in een uitvoering van de beroemde bouwsteentjes.

Eerlijk

Wie hier overigens nog geen genoeg aan heeft, kan daarnaast nog terecht bij de heren van Youtube-kanaal Screen Junkies. Zij gaven vlak voor de prijzen daadwerkelijk worden uitgereikt hun iets eerlijker trailers van de verschillende films.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lego-trailer voor Oscar-genomineerde films
Sluiten