Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 14 feb 2016 / 15:10 uur

Lange Frans zingt rake remake van Het Land Van

Het is al elf jaar geleden dat Lange Frans en Baas B. een monsterhit scoorden met Het Land Van. Omdat er sinds 2005 nogal wat veranderd is in ons kikkerlandje werd het tijd voor een nieuwe versie van het nummer.

Lange Frans – al een tijdje zonder Baas B. – zong vrijdag in het SBS-programma Lekker Nederlands niet meer over ‘kroketten en frikadellen die je tot aan de Spaanse kust kunt bestellen’. Nee, nu gaat het in Nederland over de zwartepietendiscussie en leven we in het land van ‘jij mag hier jouw geluk niet zoeken.’

Rake woorden wel, die overigens niet werden geschreven door Lange Frans, maar door Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven, samen bekend als JURK!. Luister hier het nummer Wereld Man terug:

Reageer op artikel:
Lange Frans zingt rake remake van Het Land Van
Sluiten