Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 27 feb 2016 / 08:55 uur

Kelly Clarkson breekt tijdens lied over vader

De hoogzwangere Kelly Clarkson trad deze week op bij American Idol, de show waar zij in 2002 de eerste winnaar van was. Het werd een emotioneel weerzien. Dat had alles te maken met het nummer dat de zangeres ten gehore bracht: Piece by Piece, een lied dat gaat over haar vader die zijn gezin in de steek liet.

Gevoelige snaar

Tijdens de performance is aan de zangeres in eerste instantie weinig te merken, maar duidelijk is dat Clarkson een gevoelige snaar weet te raken bij het publiek en de juryleden. Wanneer tranen beginnen te vloeien, lijkt de zangeres zelf ook te breken door de rake woorden van het lied. Aan het einde van het nummer doet ze nog een dappere poging haar tranen weg te slikken, maar tevergeefs. Ze breekt, en zet een aantal keer opnieuw in.

In Nederland werd Clarkson bekend met hits als Because of You en Since you been gone. Vorig jaar stond de Amerikaanse zangeres nog een aantal weken in onze hitlijsten met Heartbeat Song, maar over het algemeen is haar populariteit in ons kikkerlandje afgenomen. Misschien komt daar met het optreden in American Idol verandering in.

https://www.youtube.com/watch?v=9FHYBQxURQo

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kelly Clarkson breekt tijdens lied over vader
Sluiten