Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 11 feb 2016 / 15:13 uur

Jan Slagter ontkent relatie met dochter Marijnissen

Omroep MAX-baas Jan Slagter en zijn vermeende vriendin Lilian Marijnissen ontkennen een relatie te hebben. In een verklaring laten de twee weten het op ‘zowel maatschappelijk als persoonlijk vlak’ goed met elkaar te kunnen vinden en slechts ‘een goede vriendschap’ te ervaren.

Aan het AD laten ze weten: „Wij kunnen het zowel op maatschappelijk als persoonlijk vlak goed met elkaar vinden en ervaren een goede vriendschap. Dit betekent echter niet dat er sprake is van een relatie.”

De 61-jarige Slagter en de 30-jarige dochter van oud SP-coryfee Jan Marijnissen voelden zich genoodzaakt om na ‘dagenlang geconfronteerd’ te zijn met verhalen in de media over hun ‘(vermeende) privéleven’ met een reactie te komen. Eerder deden ze dit niet omdat ze vinden dat ‘een privéleven ook privé mag zijn’.

Roddel

Slagter en Marijnissen laten verder weten dat het aanhoudende geroddel van de afgelopen dagen hen geraakt heeft. Mede doordat nu ook mensen in hun directe persoonlijke omgeving ermee geconfronteerd worden. „Wij vinden het heel vervelend dat een en ander op deze manier in de media is verschenen en ook maar blijft verschijnen.”

Na deze verklaring wenst het duo niet langer op de berichtgeving in te gaan. „Op verdere speculaties, vragen en insinuaties zullen wij dan ook niet meer reageren.”

De vermeende romance tussen Slagter en Marijnissen kwam onlangs in het nieuws na berichten over een huwelijkscrisis tussen Slager en zijn vrouw. Wat daarvan waar is, is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jan Slagter ontkent relatie met dochter Marijnissen
Sluiten