Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Entertainment 2 feb 2016 / 16:29 uur

Indrukwekkende auditie bij nieuw seizoen Voice Kids

Nu de winnaar van The Voice of Holland bekend is (Maan), kan de kijker zich weer opmaken voor een nieuw seizoen van The Voice Kids. Vrijdag beginnen de Blind Auditions van de junioreditie van het populaire zangprogramma en RTL probeert de kijkers alvast lekker te maken met het delen van de auditie van Anna.

Kippenvel

Op beelden die dinsdag op het YouTubekanaal van The Voice Kids verschenen, is te zien hoe Anna het nummer Over the Rainbow zingt. De coaches, Marco Borsato, Ilse de Lange en Ali B, zijn onder de indruk en draaien binnen de kortste keren.

Ook op de redactie van Metro leverde de auditie van Anna een kippenvelmomentje op. Vrijdag gaat het nieuwe seizoen van start!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Indrukwekkende auditie bij nieuw seizoen Voice Kids
Sluiten