Jordy Kruse
Jordy Kruse Entertainment 26 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

Guus Meeuwis gaat scheiden

Guus Meeuwis gaat van zijn vrouw Valérie scheiden. De zanger heeft het nieuws bekendgemaakt in een bericht op zijn eigen site. De twee zijn uit elkaar gegroeid en hebben in goed overleg besloten uit elkaar te gaan.

„We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven. Want hoewel we niet meer samen zijn, zullen we altijd een gezin blijven met vier prachtige kinderen als middelpunt”, valt er in de verklaring te lezen.

Guus en Valérie hebben samen vier kinderen. Zoons Pepijn (15), Teun (9) en Jules (5) en dochter Sarah (12). Het koppel vraagt rust. „Wij vragen om rust om deze nieuwe situatie met ons gezin verder vorm te geven. We hopen van harte dat iedereen onze wens om ons privéleven privé te laten, zal blijven respecteren zoals dat eigenlijk altijd is gedaan.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Guus Meeuwis gaat scheiden
Sluiten