Merel Rietveld
Merel Rietveld Entertainment 4 feb 2016 / 13:17 uur

Gordon zingt samen met Mariah Carey

Een droom voor Gordon die uitkomt: zingen met Mariah Carey. Hij mocht de zangeres over haar wereldtournee Sweet Sweet Fantasy interviewen voor RTL Late Night.

De zanger schuift vrijdag 5 februari aan bij Humberto Tan om te vertellen over de bijzondere ontmoeting èn het aankomende concert in Amsterdam. De nog altijd bestverkopende vrouwelijke artiest aller tijden staat op 23 april in Ziggo Dome om de allergrootste hits uit haar carrière ten gehore te brengen.

Omdat Gorden een groot fan is, stuurde RTL Late Night hem op pad om Carey te vragen naar haar tournee en veelbesproken stemconditie. Maar waar hij eigenlijk voor kwam, was om even met het muziekicoon te kunnen zingen. En dat lukte! Beluister hieronder het fragment.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gordon zingt samen met Mariah Carey
Sluiten