Zoë Boven
Zoë Boven Entertainment 12 feb 2016 / 22:05 uur

Geraldine Kemper heeft een relatie

Veel mannen beginnen al te kwijlen bij het horen van haar naam: Geraldine Kemper. Helaas hebben we slecht nieuws voor hen, de 26-jarige blondine is niet langer vrijgezel.

Een nog onbekende man heeft het hart van de BNN-presentatrice veroverd. Dat vertelde Geraldine vrijdag in de radioshow van Bert Haandrikman op Radio 2.

‘Regelmatig gezelschap’

De blondine kwam dinsdag nog in het nieuws met de uitspraak dat ze regelmatig gezelschap heeft tussen de lakens. „Langer dan drie weken heb ik nog niet zonder gezeten”, zei ze tegen Jan Magazine. Nu nuanceert ze die uitspraak. „Het valt allemaal best wel mee. Ik doe het niet met jan-en-alleman. Ik ben heel netjes.”

En dan neemt het gesprek een andere wending: „Ik heb misschien wel een scoopje. Ik heb een vriendje, ja hoor!” zegt Geraldine. De identiteit van de gelukkige man houdt ze voor zichzelf. „Ik geef geen naam. Lekker anoniem en geheimzinnig.”

Pikante fotoshoot

Vorige maand stond Geraldine ook al in het middelpunt van de belangstelling: toen dook ze het bed in met topmodel Kim Feenstra. Voor een pikante fotoshoot voor LINDA lieten de twee zich topless in bed fotograferen. De dames lieten allebei in het midden of ze meer dan vriendschap voor elkaar voelden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geraldine Kemper heeft een relatie
Sluiten