Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 24 feb 2016 / 15:54 uur

Fan drumt in vijf minuten oeuvre Nirvana aan elkaar

De Australiër Kye Smith bracht een bijzondere ode aan Nirvana. Gezeten achter zijn drumstel mept hij het complete oeuvre van de legendarische grungeband rond Kurt Cobain (1967-1994) aan elkaar in een video van amper vijf minuten.

Dude…

Uit elk nummer haalt hij enkele maten en drumt die mee. Ex-Nirvana drummer Dave Grohl, tegenwoordig bekend als frontman van Foo Fighters, is onder de indruk na het zien van het filmpje kon hij weinig meer uitbrengen dan ‘Dude…’

Specialiteit

Smith doet dit overigens vaker. Zo bracht hij ook al eens ‘drumodes’ aan The Offspring, Green Day, Blink-182 en The Beatles.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fan drumt in vijf minuten oeuvre Nirvana aan elkaar
Sluiten