Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 12 feb 2016 / 17:35 uur

Ellie Lust wil eigen tv-programma

Politiewoordvoerder Ellie Lust heeft na haar deelname aan Wie is de Mol? de smaak van het op televisie zijn helemaal te pakken. Ze zou zelfs graag een eigen opsporingsprogramma presenteren.

Wens

Lust (49) doet deze uitspraak in een video-interview met het magazine Harper’s Bazaar. In het gesprek legt haar mede-Wie is de Mol-afvaller, en hoofdredactrice van het voornoemde blad, Cécile Narinx de blonde Amsterdamse een aantal stellingen en vragen voor. Op de vraag wat haar grootste wens is, antwoordt Lust: ,,Een eigen opsporingsprogramma”. Veel meer laat ze niet los over haar wensen, maar op de vraag of Narinx dan de styling mag doen, antwoordt Lust bevestigend.

De hoofdredactrice van Harper’s Bazaar doet er dan overigens niet goed aan om Ellie in een jurk of rok te steken, want daar moet de politievrouw niet aan denken. ,,Dat is niet wie ik ben”, legt ze uit. ,,Ik zou me een travestiet voelen in een jurk. Hoge hakken zou ik nog wel willen proberen.”

Fans

Overigens het nog maar de vraag of Lust er goed aan doet om een eigen tv-programma te willen hebben. In het interview laat ze zich namelijk ook ontvallen dat ze ze sinds Wie is de Mol een huismus is geworden omdat ze op feestjes tegenwoordig direct belaagd wordt door hordes mensen. ,,Ik kan niet meer gewoon ergens zijn”, zo zegt ze.

Dat Lust sinds WIDM fans heeft, is wel duidelijk. Niet eerder ging het na iemand’s exit nog zo vaak over een afvaller van Wie is de Mol.

https://twitter.com/ocramvb/status/696068897678745602

Bekijk het hele interview hier:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ellie Lust wil eigen tv-programma
Sluiten