Zoë Boven
Zoë Boven Entertainment 1 feb 2016

Dit is de jongste boyband ter wereld

Maak kennis met Baby Boiz, de jongste boyband ter wereld. Gavin (11), Julian (9), Caleb (6), Ravi (4) en Jake (23) zijn de bandleden die harten over de hele wereld moeten gaan stelen. De eerste single van de band heet ‘Tonight’s Tonight’.

Of de band een succes wordt, is nog de vraag. Maar een record hebben ze alvast binnengesleept: Baby Boiz gaat het Guiness Book of World Records in als jongste boyband ooit. Ook hun timing is niet mis: nu One Direction afzwaait kunnen we wel een nieuwe boyband gebruiken.

De 23-jarige Jake bracht de band bij elkaar. Hij hield audities, scheef de single en maakte de videoclip. Toch heeft hij nu al besloten uit de band te stappen en het bij het managen van de groep te houden, meldt Mashable. Zo haalt hij de gemiddelde leeftijd van de band niet meer omhoog.

Bekijk ‘Tonight’s Tonight van Baby Boiz hier:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dit is de jongste boyband ter wereld
Sluiten