Andrea Peelen
Andrea Peelen Entertainment 17 feb 2016 / 21:05 uur

Dafne Schippers en Nicky Romero zijn een setje

Goed nieuws in BN’erland: Atlete Dafne Schippers (23) en DJ Nicky Romero hebben sinds kort een relatie. Dat heeft Nick Rotteveel van Gotum – de echte naam van de beroemde dj – vanavond bevestigd tegenover RTL Boulevard.

Eerder noemde het management van Nicky het samenzijn nog ‘voorbarig en geen serieuze relatie’. Maar in zijn eigen reactie hierop in RTL Boulevard sprak de DJ dit tegen: ,,We hebben inderdaad een verhouding. Het is langzaam zo gegroeid. Het duurde eigenlijk, na onze eerste ontmoeting, best lang voordat het echt wat werd. Nu hebben we de liefde gevonden en zijn we inderdaad aan het daten.”

Facebook

De twee kwamen elkaar tegen op Facebook en merkten dat ze veel gemeenschappelijke vrienden bleken te hebben.,,We blijken ontzettend veel raakvlakken te hebben”, zegt de verliefde Nicky (27).

Inmiddels zien Nicky en Dafne elkaar zo vaak mogelijk. ,,Als Dafne naar haar trainingen rijdt, komt ze bijna langs mijn huis. Ze komt vaak langs Veenendaal hè. Dafne traint in Amersfoort, maar woont in Utrecht."

Het was niet de bedoeling dat het prille liefdesgeluk zo snel in de media terecht zou komen. ,,Dafne moet zich momenteel concentreren op naderende kampioenschappen en daar heeft ze al haar aandacht en energie voor nodig”, verklaart Nicky. ,,Om die reden willen we naar buiten toe niet te veel aandacht aan onze prille liefde geven.”

Tripjes

Toch heeft het stel al genoeg tijd gehad om samen leuke tripjes te doen. Zo is Dafne mee geweest naar optredens van Nicky en de dj zou haar hebben bezocht tijdens haar trainingen. Ook is Dafne al gesignaleerd toen ze in de auto van de DJ reed.

Net uit relatie

Nicky is nog niet heel lang single: begin januari werd bekend dat de dj en zijn toenmalige vriendin Natalie den Dekker hun relatie hadden verbroken. De DJ gaf toen zijn drukke agenda aan als oorzaak voor de breuk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Dafne Schippers en Nicky Romero zijn een setje
Sluiten