Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 19 feb 2016 / 08:19 uur

Carice van Houten in komische babyshower Seth Meyers

Carice van Houten heeft donderdag een hilarisch optreden gegeven in de Amerikaanse talkshow van Seth Meyers. In de sketch is Van Houten als haar Game of Thrones-personages Melisandre aanwezig op een babyshower.

Offers

Fans van de HBO-serie Game of Thrones weten dat het personage dat Van Houten daarin speelt niet de meest gezellige is. Deze Melisandre is een nogal bleke, hautaine priesteres met een voorkeur voor vuur en het daarin opofferen van mensen. Jawel. Niet bepaald iemand die je graag op visite hebt, en al helemaal niet op een babyshower.

Carice van Houten en Seth Meyers kennen elkaar al langer. Ze zijn vrienden en vorig jaar zat ze ter promotie van het vijfde seizoen van Game of Thrones ook al eens bij hem in de show. Toen ging het om een interview. Het zesde seizoen van de populaire fantasyreeks gaat hier in Nederland op 25 april van start op HBO.

Bekijk het filmpje van de babyshower hier:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Carice van Houten in komische babyshower Seth Meyers
Sluiten