Merel Rietveld
Merel Rietveld Entertainment 28 feb 2016 / 13:30 uur

‘Bizarre situatie’ bij A State of Trance

En toen was het opeens stil bij het hoofdpodium van het A State of Trance Festival in Jaarbeurs Utrecht. De Duitse dj Paul van Dyk scheen zo’n vier meter naar beneden te zijn gevallen.

De situatie die daarna volgt, is „vrij bizar”, laat 3FM-dj Domien Verschuuren op Twitter weten. Een andere radio-dj, Jordi Warners, schrijft: „Het is rumoerig in de zaal, niemand weet wat er gaande is.” Daarna wordt het stil, gaan de showlichten uit en wordt het volume van het geluid gehalveerd.

Het lang moeten wachten op informatie, maakt dat een paar mensen op een geven moment beginnen te fluiten en de zaal verlaten. Snel daarna komt organisator Armin van Buuren het podium op. „Paul van Dyk is vanavond van het podium gevallen. Hij is nu onderweg naar het ziekenhuis. Uit respect sluiten wij het hoofdpodium en gaat mijn optreden niet door. De andere podia blijven wel tot zes uur open”, meldt de dj, die eerder op het feest al wel een show gaf.

Ondanks dat de zaal meteen leegloopt, laten Twitteraars weten dat hun avond geslaagd was: „Naar huis van een goed feest. Beterschap Paul”, zegt de een. „Bijna thuis van het A State of Trance Festival. Weer een unieke belevenis rijker, wel met een donker randje. Hoop dat het meevalt voor Paul”, de ander.

https://twitter.com/IlseMarijnissen/status/703796398622380032

https://twitter.com/Rijpstra/status/703783607530295296

Een goede bekende van de Duitse dj laat weten dat de situatie van Van Dyk momenteel stabiel is. „Voor iedereen die zich zorgen maakt: ik heb net gehoord dat Paul veel geluk heeft gehad en stabiel is”, aldus dj Dash Berlin.

https://twitter.com/DashBerlin/status/703875597144100864

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
‘Bizarre situatie’ bij A State of Trance
Sluiten